Even voorstellen

Initiator en eigenaar van RombOutplacement: Peter Rombout (1950) aan het woord:
Het liefst omschrijf ik mezelf als een 'mensen-mens'. Mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen die op zoek zijn naar hun oorspronkelijke kracht en een zinvolle inzet hiervan in hun leven en werk. Een mooie uitspraak hierin vind: "denken, voelen en handelen op één lijn, dat is een mens uit één stuk". Hierin ligt voor mij de betekenis van authenticiteit. Naast het werken met het verstand betrek ik hier ook graag het gevoel bij. Ik geniet er van als mensen (weer) vanuit hun eigen kwaliteit leven en werken.

Ik werk vanuit respect, vertrouwen, veiligheid en betrouwbaarheid en ik kan daarin ook op de juiste wijze confronteren. Invoelen, luisteren, adviseren, begeleiden en inspireren zijn belangrijke persoonlijke kwaliteiten van waaruit ik werk.
De laatste tien jaren ben ik werkzaam geweest bij een grote zorginstelling in Gouda in de functie van re-integratieadviseur. Bij outplacement werden verschillende bureaus ingeschakeld om de eigen werknemers uit te plaatsen . In deze periode heb ik de groei en commercialisering van deze branche gepaard zien gaan met steeds minder ruimte voor maatwerk richting de werknemers.

Omdat in mijn visie maatwerk bij outplacement de grootste garantie biedt op passend werk heb ik ervoor gekozen dit zelfstandig vorm te geven binnen RombOutplacement.

Daarbij kan ik putten uit de dertig jaar die ik werkzaam ben geweest in managementfuncties en operationeel ondersteunende functies in de zorgsector. Tevens werk ik samen met mensen die ruime ervaring hebben in de re-integratie en outplacement en HR functies binnen de profit en non-profit dienstverlening.
Ook zij ondersteunen cliënten bij RombOutplacement en stellen hun uitgebreid netwerk in Het Groene Hart en omgeving van de Rotterdamse arbeidsmarkt beschikbaar

P. Rombout